понеделник, 19 февруари 2018 г.

DealExtreme - Всичко за този Китайски онлайн магазин


DX.com - DealExtreme е открит през 2005 г. и успя да спечели добра репутация от клиенти от цял свят. Неговите основни предимства са на ниски цени и безплатна доставка на стоки в целия свят, независимо от цената на order.The изпращането е изпратена от Хонг Конг. DealExtreme е може би най-известният китайски магазин в Интернет.


Основната посока на магазина - са приспособления, избора на предлаганите артикули е огромен, а цените са често окуражаващи. Може би единственият недостатък на тази фирма е времето за доставка, поради големия брой поръчки. Срокът за доставка на поръчката е около 30-45 дни, считано от датата на изпращане, в зависимост от разстоянието.

Фактът, че в магазина се намира в Хонг Конг, тоест, които не са в непосредствена близост до растенията, когато е направено производството, довело до само малко по-високи цени в сравнение с някои други магазини. Въпреки това, DealExtreme се отличава с много по-малък процент от дефекти, както и по-добра техническа поддръжка, outmatching други магазини.

За пазаруването, че е желателно, но не е необходимо, за да се регистрирате. Също така, ако е-мейли в DealExtreme и PayPal различават, няма да видите вашите поръчки при влизане профила си на DealExtreme. Има само един начин да го оправя - да регистрирате нов профил със същото електронната поща, както през PayPal.

Преди да си купите продукта, който силно се препоръчва да се чете форуми и мнения за продукти. Понякога има много полезна информация там. Има много подобни продукти, но в действителност, разликата може да се окаже значително. Добре би било да се пазят от продукти, където няма обратна връзка, особено ако те са скъпи.

Доставка

Доставка за всички поръчки в целия свят е напълно безплатна, независимо от размера на поръчаните стоки и стойността на поръчката. За пратки за поръчки над 15 USD има номер, свободен коловоз. Цената на стоките е понякога зависи от стойността на поръчката и допълнителни опции, които сте избрали в кошницата си, преди да плащате.

Бавна поръчка на обща стойност по-малка от 15 USD ще бъде доставена от въздушна поща без предизвестие. Ако поръчката с общата сума не надвишава 15 USD, то може да се превърне в регистрирали въздушна поща. Ако добавите в количката подходящата опция, която струва 1.70 USD, а след това ще можете да проследите пътя на вашия парцел.

Заповедта с търговия на едро отстъпка BulkRate а (размера на отстъпката зависи от броя на избрания елемент) е също на разположение. В този случай парцел Помещението се регистрират автоматично и 1.70 USD ще бъде добавено автоматично.

 Поръчки на обща стойност над 15 USD стават автоматично се регистрирали. Можете да изберете и експресна доставка EMS. За някои скъпи продукти, доставка EMS е задължителна опция. Митнически прилага за пратки от DealExtreme, както и за обикновена поща - т.е. не изисква допълнително пари.

След поръчване на DealExtreme тя отива в статута на "пакетни продажби", който може да продължи от 1 ден до 4 седмици в зависимост от количеството на поръчаните стоки и времето за доставката им от производителите. В началото на ваканционния сезон от ноември до март, периода на поръчка може да отнеме до 2 месеца. Ако поръчката е твърде дълго на снимачната площадка и тя не е за вас, ние винаги може да го откажете и да възстанови парите, или да помогне да намерите желания продукт от други производители.

В случай, че има няколко позиции в реда, а някои от тях са били получени от доставчици бързо, докато известно закъснение, заповедта може да се раздели на няколко плащания, за да не се забави изпращането на поръчката. Така че, ако сте получили пратка с непълен ред, и вместо липсващите елементи в парцела има карта с техните номера на части, не се притеснявай, в близко бъдеще ще получите колета с липсват елементи.

Гаранция и рекламации

Винаги дръжте всичко, което е било изпратено в колет (всички стоки, всички опаковки и документация за стоките, всички придружаващи документи), включително и опаковането на самия парцел. При получаването на повредени стоки е по-добре да пиша за проблема на форума DealExtreme чрез формата на CSE, обхващащ няколко снимки на дефекти. В този случай, те ще бъдат доказателството.

 Можете да върне стоката на правилното качество в рамките на 30 дни след получаването им. Ще бъдат изплатени пари минус цената на доставката, която първоначално е била включена в цената на стоките. Изисквания за върнати продукти: изправна оригинална опаковка, запазването на първоначалния вид на стоки, пълен комплект. В този случай, то вие, които ще трябва да плащат за доставка на стоките до Китай е.

 Повредени стоки ще бъдат помолени да изпратят обратно, ако разходите за изпращане (тя е възстановена) е по-малко от 30% от продажната цена. В противен случай, ако се докаже вашия случай, можете да се изпрати нов продукт, без дори да иска да изпрати повредена стока обратно.

Ако сте получили дефектен елемент, DealExtreme го връща с пълна компенсация. Изискванията за възстановяване са едни и същи: оригинална опаковка, пълен комплект, запазване на първоначалния вид.

В повечето позиции, представени в каталога има гаранция фабрика (мобилни телефони, лаптопи, GPS векторни навигационни навигатори и т.н.). Е вписана Гаранционният срок на страницата с описание на стоката, но не е повече от 1 година. Това е разбираемо, че гаранционният изпълнението е производител, не DealExtreme. Той се съгласи да поеме от вас продукт за гаранционен ремонт и гарантира неговото връщане доставка до вас само. Условия за пощенски разходи не могат да бъдат взети под внимание в периода на гаранционни ремонти.

Гаранцията не покрива захранвания, батерии, проводници, кабели, адаптери, зарядни устройства, слушалки, handsfree- слушалки, електрически крушки, подложки за мишки, компакт-дискове и кутии. Гаранцията не покрива повреди, причинени от грубо манипулиране, включително дефекти, причинени от остри предмети, попадащи, компресия, за стоки, подлежащи на ремонт от неидентифицирани лица; ако няма вътрешни гаранционни пломби, в нарушение на правилата за работа на стоките.

Ако сте получили дефектни или повредени стоки и се считали за пострадалия, и DealExtreme не иска да върне парите или ремонтира стоките или стоки след ремонт не се връща от дълго време, можете да ги заплашва да се оплаче на PayPal. Ако това не работи, а след това напишете оплакване към PayPal, но това трябва да бъде направено не по-късно от 45 дни след покупката.

0 коментара:

Публикуване на коментар