понеделник, 19 февруари 2018 г.

Light In The Box - Всичко за този Китайски онлайн магазин



LightInTheBox.com е китайски интернет магазин, който е в списъка на най-надеждните магазини с безплатна доставка. Тя е създадена през юни 2007 г. в Пекин от LightInTheBox Holding Co. ООД, която е специализирана в международната търговия на дребно. От 6-то число на юни 2013 LightInTheBox акции бяха отворени за наддаване на борсата New York-. През първото три месеца LightInTheBox придоби 72.0 милиона щатски долара на нетните парични потоци. Магазинът разполага с над 1,2 милиона клиенти по целия свят, които посочва, върху репутацията магазини.


LightInTheBox Ви предлага голямо разнообразие от различни евтини продукти: електронни устройства, аксесоари и детайли за автомобили, мобилни телефони и смартфони. Но основният продукт е облекло, обувки и бижута. Тези елементи са най-популярни сред LightInTheBox купувачи. Можете също така да намерите голямо разнообразие от продукти на жилищата и дори ръчно изработени картини. Картините ценят от 70 $, в зависимост от тяхната сложност.

Това е доста трудно да се намери негативни коментари за LightInTheBox в интернет се дължи на факта, че компанията плаща голяма част от вниманието към своята репутация и се опитва да задоволи всички клиенти чрез решаване на проблеми в един кратък период от време. Бизнес моделът на магазина дава възможност за производство на определени изделия, включително дрехи и сватбени аксесоари. Можете да посочи своите размери, докато издаването на заповед, а понякога дори и с цвета и текстила. За по-бърза доставка LightInTheBox разполага с мрежа от складове по целия свят. По този начин, от една страна, оперативната памет в Китай е по-натоварено, а от друга, разстоянието на доставката е със сигурност намалява.

Плащане и доставка на LightInTheBox

Заплащане няма да ви донесе никакви трудности, защото заповед в LightInTheBox може да бъде платена от голямо разнообразие от различни системи валял, включително кредитни карти, PayPal, Western Union, WebMoney, YandexMoney, QIWI Wallet и др. На сайта LightInTheBox можете да прочетете за плащане от който и да е от тези системи. Вашият пакет се доставя от международните пощенски услуги (DHL, EMS, FedEx, HK Post и UPS). Въпреки, че в повечето случаи доставката трябва да се плати, не е скъпо. Има някои елементи, които се доставят безплатно; те с "безплатна доставка" знак са отбелязани. Окончателната стойност се изчислява автоматично, когато купувате.

0 коментара:

Публикуване на коментар