понеделник, 12 март 2018 г.

Китайски магазини за онлайн пазаруване


Aliexpress, Gearbest, Focalprice, Lightinthebox, Dealextreme, Buyincoins, Chinabuye, Coolicool,  Lightake,Bang good, Geekbuying, Sammydress, Miniinthebox.

Тези сайтове за онлайн пазаруване са се доказали като професионалисти в сферата на онлайн продажбите. Китайските магазини имат за цел да запазят всеки един нов клиент завинаги с големият асортимент който предлагат, качествени стоки - утвърдени китайски брандове, цени достатъчно конкурентни и завладяващи за да накарат всеки един посетил някои от сайтовете да бъде потенциален клиент или търговец на китайски стоки. Всеки един от уеб сайтовете разполага както със свои запазени маркови стоки така и със стоки който се конкурират взаимно, затова преди да закупите каквото и да било е добре да ставните цените в Българските сайтове след това в Китайските и накрая след като сте намерили най-изгодната цена тогава да купувате.Сайтове като Alliexspress имат различни търговски дружества,фирми предлагащи един и същ артикул на различни цени, някой с безплатна доставка други с платена.

Регистрация в китайски сайт за пазаруване

Ако не сте се регистрирали и те първа ще го правите трябва да знаете само едно - Всички данни изисквани от сайтовете за пазаруване трябва да бъдат коректно въведени като имена и адрес в противен случай доставката ви ще бъде изпратена на друг адрес или име при некоректно попълване на данните.

Гаранция време за връщане на стоката която закупувате

Под всеки артикул като смартфони, електроника, инструменти пише времето за връщане на стоката и гаранция та му. За да избегнете ходене по нервите и проблеми, защото повечето от стоките се изпращат от Китай се опитайте да купувате качествени стоки, утвърдени марки, така няма да се притеснявате че ще получите някоя нежелана и развалена стока.

Плащане

Повечето магазини предлагат всички видове плащания като PayPal, Visa, Mastercard и други. Дори и да разполагате с друг вид карта, винаги можете да пазарите през PayPal.

Списък със сайтовете за пазаруване онлайн и безплатна доставка до България:

Уебсайт
Доставка*
Рейтинг
Линк
Безплатна *


Безплатна *
Безплатна*
Безплатна*
Безплатна *
Безплатна *
 Безплатна *
Безплатна * 
Безплатна * 
 Безплатна *
Безплатна * 
Безплатна * 
 Безплатна *

Безплатна * - Безплатна доставка се води страндартна доставка която е има във всички китайски онлайн магазини за пазаруване. Някой от артикулите е възможно да е добавена доставка  до България.

0 коментара:

Публикуване на коментар